Kommande bostad

Lagga, Knivsta

Morby Åttondelen 622A

  • Friliggande villa
6 900 000 kr
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 202 m2 boarea
  • 10 m2 biarea
  • 3 132 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1909
Morby Åttondelen 622A

Två hus-sekelskifte samt nybyggt, 147 kvm+ 55 kvm i naturvacker omgivning

Välkommen till Morby Åttondelen 622A och B (147 kvm + 55 kvm) belägna i lantlig idyll ca 10-15 minuters resväg från Uppsala och Knivsta. Otroligt naturvackert läge omgivet av skog, hagar och ängar samtidigt som stadens brus nås inom några minuters bilfärd. Huvudbyggnaden, Morby Åttondelen 622A är ett charmigt sekelskifteshus från 1909 fördelat på två plan och som de senaste 10 åren genomgått omfattande renoveringar. Morby Åttondelen 622B är en nybyggd enplansvilla om drygt 55 kvm som lämpar sig utmärkt för uthyrning eller generationsboende.

Sekelskifteshuset fördelar sig på två plan om totalt 147 kvm med fina sociala ytor, modernt kök samt tre-fyra sovrum. Vidare finns två helkaklade våtutrymmen, uterum med spröjsade fönster, hela tre kakelugnar och en kamin samt pannrum/förråd. Gott om förvaring via kattvindar och garderober. Här samsas sekelskiftescharmen såsom trägolv och spegeldörrar med det moderna och funktionella i tex renoverade badrum och kök med moderna vitvaror och infällda spotlights. Det nybyggda huset är ca 55 kvm och har kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, badrum samt tvättstuga och hall med förvaring.

På fastigheten finns även flera uthus, såsom snickarbod/vedbod/förråd samt klassisk jordkällare. Trädgården utgörs av generösa gräsytor med äppelträd och syrenbuskar. Här kan man koppla av i spabadet samtidigt som barnen leker fritt i trädgården utan störande biltrafik.

Huset ligger i lugnt läge mellan Knivsta och Uppsala, med ca 10 minuter till IKEA ,15 min till Uppsala centrum samt 10 minuters resväg till Knivsta centrum. Läget är perfekt för dig som pendlar till både Uppsala, Stockholm, Arlanda och Knivsta.

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Morby Åttondelen 622A, Snart till salu i Lagga, Knivsta
Planlösning från Morby Åttondelen 622A, Snart till salu i Lagga, Knivsta
Planlösning från Morby Åttondelen 622A, Snart till salu i Lagga, Knivsta
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad