Kommande bostad

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Möjbrovägen 25

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 139 m2 boarea
  • 51 m2 biarea
  • 560 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1935
Möjbrovägen 25

Rymd, ljus & strålande söderläge!

Välkommen till denna härligt rymliga, ljusa och väl omhändertagna Ängbyvilla med väldigt bra läge i området och dessutom med södervänd tomt och dubbla altaner!
Totalt ca 190 trivsamt inredda och välplanerade kvm med full takhöjd på hela övre plan där du även kan få upp till 4 sovrum. Solig, södervänd och vacker trädgårdstomt med tilltagen altan med sol från morgon till kväll, fruktträd, växter och lekstuga/ friggebod. Ett perfekt hus för den lite större familjen som bara vill flytta in och njuta och samtidigt ha ett riktigt bra läge med närhet till allt en familj kan önska!

Entréplanet ger dig härligt öppna och ljusa sällskapsytor med kök och vardagsrum i fil och matsal öppet i vinkel med vardagsrummet. Härifrån når du även ut till den tilltagna altanen och trädgården med strålande söderläge med sol hela dagen och kvällen. Stilrent och påkostat kök med matplats och tillbyggd hall med rymlig avhängsningsdel.

Det övre planet ger dig 3 bra sovrum och ett ljust och rymligt allrum/Tv-rum, vilket ger möjlighet till 4 sovrum om så vore behovet. Från våningens hall leder även en dörr ut till en västvänd altan där man kan njuta av solens sista strålar. På detta plan finns även ett inbjudande och helkaklat badrum med klinkers och golvvärme. Här finns en duschhörna med glasvägg, stort handfat i kommod med spegel på väggen ovanför och vägghängd WC. Ett fönster ger ljusinsläpp och infällda spotlights ger stämningsfull belysning.

Den trivsamt inredda källarvåningen med egen entré ger dig ytterligare ett bra allrum/sovrum med parkett, bra förrådsutrymmen, matkällare och ett rymligt och helkaklat badrum med marmorgolv, golvvärme, inkaklad duschhörna, relaxdel och skön familjebastu!

Huset har ett väldigt bra läge i Norra Ängby med närhet till både populära Nya Elementar skola (f-9), förskolor, lekplatser, T-bana Åkeshov (start och slutstation för vissa tåg) som tar dig till City på ca 15 minuter, Åkeshovsbadet med simhall och gym, Ängby Torg, Ängby IP och Björklunds Hage. Naturreservatet Kyrkölöten med motionsslinga och sjö för skridskoåkning på vintern och bad på sommaren ligger utanför dörren och till Åkeshovs Slott med Judarn-reservatet intill, promenerar du på ca 3-4 minuter. Det är heller inte långt till Brommaplans stora serviceutbud och Ängbybadet med strand, bryggor, restaurang och båthamn. Välkommen till ett boende att njuta av!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Bostad

Ekonomi

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Möjbrovägen 25, Kommande i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Möjbrovägen 25, Kommande i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Möjbrovägen 25, Kommande i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad