Såld

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 8D

Slutpris: 5 250 000 kr

Mjölnarvägen 8D

Här har du en bostad utöver det vanliga!

- Egen entré
- Townhouse
- Takhöjd ca 5,75 meter
- Utsikt mot vattnet
- Badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare
- 6 kvm uppvärmt förråd
- Förening med gästlägenhet och takterrasser med havsutsikt
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- 10 minuter med buss till Slussen
- Nattbussar
- 20 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
- 3 minuter till Nacka forum via nya högbron
- Strandpromenad till Slussen

Här bor du i en yteffektiv 3:a om 75 kvm med optimal planlösning och uteplats i västerläge. Lägenheten karaktäriseras av dess optimala planlösning, exklusiva materialval, samt en magiskt utsikt mot vattnet. Takhöjden i detta hem når upp till imponerande 5,75 meter på högsta stället. Välkomnande hall med fin förvaringsyta och skjutgarderob med spegelglas. Öppen planlösning med rymligt vardagsrum och kök vilket bjuder in till social samvaro och gemenskap. Stora fönsterpartier skapar fint ljusinsläpp med hänförande utsikt över vattnet och båtlivet. Med exklusiv inredning bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert kök med integrerade vitvaror och genomgående vitlaserad ekparkett. Det finns gott om förvaringsmöjligheter och det helkaklade badrummet erbjuder bekvämt egna tvättutrustning samt härlig dusch. Den unika och välbevarade trappan tar oss upp till övervåningen, där vi finner bostadens två sovrum. Här vaknar du upp till en enastående panoramautsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Denna är en bostaden för dig som vill ha ett unikt läge för att skapa din alldeles egen perfekta bostad!

Kajplats Kvarnholmen ligger längst ut på kajen. Föreningen erbjuder trevliga gemensamma faciliteter som består av gästlägenhet, fyra härliga gemensamma takterrasser högst upp i huset med enastående havsutsikt, kajakrum, cykelrum och barnvagnsrum. Garage finns under huset och skola, matbutik, caféer och restauranger ligger endast någon minut bort.

Läget är perfekt. Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Bostaden är registrerad som en 2:a men i dagsläget nyttjas som en 3:a.

Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mjölnarvägen 8D, Såld i Kvarnholmen, Nacka Planlösning från Mjölnarvägen 8D, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad