Kommande bostad

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 26

Pris enl ök
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
  • 32 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 690 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1913
Mjölnarvägen 26

Stilfull och unik vind som andas 1920-tal, högst upp i huset med enskild våningsplan. Här har man vatten som närmsta granne med magnifik utsikt över Saltsjön och Djurgården. Ångbåtarnas välbekanta tut hörs när de passerar förbi och glider in vid Djurgården/Kvarnholmen.

Denna högkvalitativa vind erbjuder mycket ljus och bra planering. Tack vare att fönsterna ligger i fyra olika väderstreck skapas ett behagligt och fint ljusinsläpp. Högt i tak med synliga takbjälkar och öppningsbara fönster ut mot Saltsjön. Lägenheten har genomgående vacker fiskbensparkett med inbyggd golvvärme, infasad el i hela lägenheten och gott om förvaring. Även inbyggd belysning, högtalare och surround system i tak. Den stora möblerbara balkongen i söderläge är fri från insyn och även här skymtar man havsutsikten. Lägenheten har 2,5 rum och tack vare loftet går den att nyttja som en 4:a. Ett exteriört förråd ligger i anslutning till lägenheten med dörr från trapphuset strax utanför hallentrén. Allt på samma våningsplan.

Detta drömläge erbjuder bra kommunikationer där man inom tio minuters avstånd ansluter till Stockholm city genom busslinjerna till och från Slussen eller sjövägen via båten som går mellan Kvarnholmen och Nybrokajen. Nacka forum når man inom tre minuter via den nya bron över Svindersvik. Via bilväg når man Danvikstull och Södra länken endast inom ett par minuter. För fotgängare och cyklister finns en strandpromenad (3,5 km) längst med hela vägen in mot innerstan.

Intresseanmälan

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad