Såld

Råsunda, Solna

Mittfältsgatan 11

Slutpris: 6 950 000 kr

Mittfältsgatan 11

Ljus och Luftig 4 Rum och Kök – Perfekt Balans med Inglasad Balkong

Välkomna till denna imponerande 4 rum och kök-lägenhet om 100 kvm, belägen på näst högsta våningen i denna eftertraktade fastighet. Denna lägenhet utmärker sig genom en genomtänkt planlösning och erbjuder en optimal boendemiljö för den kräsne bostadssökanden.

När du kliver in möts du av en ljus och luftig atmosfär där kök och vardagsrum smälter samman på ett förtjänstfullt sätt. De stora fönstren och de ljusa väggarna skapar en inbjudande atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Det välutrustade köket erbjuder generös förvaring och moderna apparater, och de rymliga ytorna gör att soffa och matbord enkelt får plats.

Balkongen, som sträcker sig i sydvästlig riktning, är inglasad och blir en förlängning av boendet och inbjuder till avkoppling året om. Här kan du njuta av frukosten på sommarmorgnar och av middagar i kvällssolen. Den inglasade balkongen ger även möjlighet till en avslappnad stund under stjärnorna vid en midnatts supé.

Sovrummet är rymligt och mångsidigt, med en utgång till den stora uteplatsen som vetter mot en fridfull innergård. Badrummet är både stilsäkert och funktionellt med golvvärme, helkaklade ytskikt, samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsbehoven tillgodoses med både klädkammare och garderober.

Lägenheten präglas av hög kvalitet med genomgående ekparkett, ljusa väggar och stora fönster. För den som önskar finns möjligheten att skapa ett extra sovrum, vilket ger flexibilitet i planlösningen.

Föreningen, Brf Derbyt, är en stabil och progressiv förening med en sund ekonomi, låga avgifter och nybyggnadsgaranti. Gemensamhetsutrymmen inkluderar återvinningsrum, barnvagns- och cykelrum. Den stora innergården erbjuder gröna ytor och grillplatser, skilt från gatan, vilket ger en fridfull plats för rekreation och lek.

Området kännetecknas av populära restauranger och caféer och har ett optimalt läge bara ett stenkast från Solna C med dess butiker och kommunikationsmöjligheter. Närhet till vackra promenadstråk vid Råstasjön och Lötsjön, utegym, parker samt alla tänkbara butiker och service i Solna Centrum. Råsunda erbjuder även utmärkta skolor och ett varierat utbud av delikatess- och matbutiker.

Det här är det ultimata boendet som förenar det bästa av alla världar och är en möjlighet du inte vill missa! Kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna unika lägenhet på nära håll.

Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mittfältsgatan 11, Såld i Råsunda, Solna

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad