Till salu

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Mitisgatan 4

7 950 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 73,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 266 kr/mån
floors icon Våning
  • 1.5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1896
Mitisgatan 4

Sekelskiftestrea i toppskick med balkong!

Ljus, välplanerad och genomgående sekelskiftestrea i absolut toppskick. Lägenheten är minutiöst renoverad 2022 till högsta standard och kombinerar moderna färg- och materialval med sekelskifteskaraktär på bästa sätt. Takhöjd om ca 3,2 meter, vackert pigmenterat trägolv, listverk, stuckatur, speglade dörrar och fönsternischer samt vackra takrosetter i kombination med sobert och funktionellt kök och nydragen el gör lägenheten till ett drömboende som passar de flesta.

Lägenheten ingår i en stabil och äkta bostadsrättsförening som äger marken och har god ekonomi. Föreningen har låg belåning (endast 3 437 kr per kvadratmeter enl. årsredov 2022). Fastigheten är välskött och består av 111 bostadsrätter, samt flertalet lokaler. Till föreningens gemensamma utrymmen hör en ytterst trivsam innergård, två tvättstugor, terrass, snickarbod samt en bokningsbar föreningslokal med bland annat bibliotek och bastu! I fastigheten finns även sophantering och cykelförråd.

Nedre Kungsholmen erbjuder det bästa av allt. Här bor ni på en attraktiv adress invid Norr Mälarstrands trevliga promenadstråk som med enkelhet tar er till Stockholms citypuls. Nära till grönområden som Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. I kvarteret finns ett rikt utbud av restauranger såsom Roppongi, Primo Ciao Ciao och Boule Bar. Populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet finns bara några minuters promenad bort. För den träningssugna finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium samt flertalet förskolor. En kort promenad från bostaden finner ni Västermalmsgallerian med all tänkbar service såsom livsmedelsbutiker, apotek och butiker. Vid Fridhemsplan finner ni utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad