Såld

Kvicksund, Västerås

Mellansundet 11

Slutpris: 2 165 000 kr

Mellansundet 11

Sommarparadiset Mellansundet. Bad, båt och riktigt sommarliv med bästa utsikten!

Sommarparadiset Mellansundet vid badviken med sandstrand och badbryggor. Upplev gediget sommarliv med möjlighet till välbehövd vila och njutbar ro. Huset uppfördes 2005 med ett högt läge med fantastisk utsikt över Mälaren. Du äger huset själv och delar hela stora tomten om dryga 19.000kvm tillsammans med grannarna.
Här finns badstrand, badbryggor, båtbryggor, gemensamhetslokal för fester eller sammankomster. Helt enkelt ett paradis i kubik!
Mellansundet är beläget med bra pendlingsavstånd till både Eskilstuna och Västerås, m.fl. Närheten till Åholmen, med vackra naturstigar samt några kilometer bort finner vi Borgåsund med gästhamn, cafe, fiskrestaurang mm. Strömsholm med sina vackra omgivningar med slott och hästsportcentrum är också ett dragplåster.
Det är den ekonomiska föreningen, som köparen blir delägare i, som äger marken och att stugan därför inte är belåningsbar.
Välkomna till visning, så berättar jag mer!

Privat: Margaretha Humble
Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad