Såld

Gryta, Västerås

Medelpadsvägen 15

Slutpris: 5 400 000 kr

Medelpadsvägen 15

Välunderhållen familjevilla på Medelpadsvägen med baksidan mot skogen!

Inom kort påbörjas försäljningen av Medelpadsvägen 15, där lantlig charm möter modern bekvämlighet i familjevänliga området Gryta. Detta välskötta och välunderhållna hem erbjuder en oas av lugn med närhet till skolor och en barnvänlig atmosfär.

Med en optimal placering och baksidan vänd mot skogen ger detta hem en känsla av att bo på landet, samtidigt som det är bekvämt beläget nära stadens bekvämligheter. Huset är generöst tilltaget och har genomgått kontinuerliga renoveringar för att hålla det i toppskick.

Ett rymligt och isolerat garage med förrådsdel och vind för förvaring samt asfalterad uppfart med plats ett flertal bilar. Från vardagsrummet kommer du ut till ett inglasat uterum. Den privata poolen är en perfekt plats att svalka sig på varma sommardagar och skapar en semesterkänsla rakt utanför dörren. Solcellerna bidrar till både hållbarhet och lägre elkostnader (10 000KwH per år). Det finns även en elbilsladdare.

Gryta är känt för sitt familjevänliga kvarter och närheten till skolor gör detta till det perfekta hemmet för familjer med barn. Den lugna atmosfären och närheten till naturen ger en fridfull tillflyktsort från stadens brus, samtidigt som bekvämligheterna finns inom bekvämt räckhåll.

Huset säljs förbesiktigat och med dolda-fel försäkring!

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad