Såld

Hagaberg, Västerås

Mäsenvägen 14

Slutpris: 3 890 000 kr

Mäsenvägen 14

Enplansvilla med fint läge mot skogen!

Välkommen till Hagaberg och denna välskötta enplansvilla med fantastiskt läge mot skogen!

Parkettgolv och vitmålade väggar är genomgående i hela huset! Fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv, ett helkaklat badrum med dusch, ett fräscht kök med nylackerade luckor, nya svarta handtag och ny spis & ugn. Köket är utrustat med allt man behöver samt med plats för en matgrupp. Härifrån finns utgång till trallad altan i soligt västerläge med kvällssol. Socialt och rymligt vardagsrum med ljusinsläpp i två väderstreck, fyra sovrum i olika storlekar, en praktisk tvättstuga med groventré och sist men inte minst ett helkaklat badrum med bastu.

Carport med förråd bakom samt uppfart med plats för ett flertal bilar.

Fint läge med närhet till natur och till Vedbobackens skidspår. Enkel tillgång till Västerås city och det stora utbudet av shopping och nöjen på Erikslund Shopping Center.

Hör av dig till mäklaren för mer info!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad