Såld

Bromma - Södra Ängby, Stockholm

Martinvägen 38

Martinvägen 38

Stilren funkis på stor friköpt trädgårdstomt

Välkommen till ett väl omhändertaget hus där man varsamt värnat om husets själ. Den hemtrevliga känslan bor i kassettak, skjutdörrar, lister och detaljer. Sällskapsdel med imponerande salong, med vacker öppen spis, i fil med en spatiös matsal med utgång till en härlig terrass i underbart söderläge. Huset har även direktaccess från entréplanet till den grönskande trädgården där solen letar sig in både morgon, eftermiddag och kväll. Mycket stort ljust kök med matplats. Gästwc i entréplan. Tre sovrum på övre plan, varav två av sovrummen har utgång till egna balkonger. Rymlig övre hall/allrum med öppen spis som enkelt kan nyttjas som ”master bedroom” så att man får fyra bra sovrum i samma plan. Badrum med separat wc på övre plan. Källarplan med ett extra sovrum, garage, bergvärme, tvättstuga och stora utrymmen. En av Södra Ängbys största tomter, med flera uteplatser och samtidigt ett skyddat läge. En klassisk skönhet med många originaldetaljer bevarade!

Ansvarig mäklare

Carina Frank

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Martinvägen 38, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Martinvägen 38, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm Planlösning från Martinvägen 38, Såld i Bromma - Södra Ängby, Stockholm

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad