Såld

Vasastan, Stockholm

Markvardsgatan 8

Slutpris: 12 700 000 kr

Markvardsgatan 8

REPRESENTATIV BOSTAD OM 4 ROK I TOPPSKICK, BALKONG MOT INNERGÅRD OCH LÅG AVGIFT

Här presenteras en fantastisk våning i fastighet anno 1902. På en lugn och enkelriktad gata i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm, bor du här i ett optimalt läge med närhet till allt. En genomgående bostad i toppskick med originaldetaljer såsom vackra snickerier, generös takhöjd, stuckaturer, ljusa plankgolv och eldstad.

-Sekelskiftescharm
-Fastighet anno 1902
-Bevarade originaldetaljer
-Generös takhöjd om 3.30 m
-Nyrenoverat badrum och gäst-wc (2021)
-Låg avgift om 2 401 kr/mån
-Lågt belånad förening om 716 kr/kvm
-Fantastisk innergård
-I bästa läge på lugn enkelriktad gata
-Bra kommunikationer
-Rikt restaurang- och serviceutbud

Genomgående skvallras det om sekelskiftet med vackra fönsternischer, höga golvsocklar, speglade pardörrar, vackra trägolv, tidstypiska fönster med djup nisch samt en generös takhöjd på 3.30 m. Lägenheten är i mycket gott skick med renoverat och välplanerat kök, påkostat nyrenoverat badrum med lyxiga detaljer samt nyrenoverad gäst-wc (2021). Perfekt planlösning, rymliga sovrum och lättmöblerat vardagsrum med öppen spis. Härlig balkong i lugnt läge mot innergården.

Som en del av BF Döbeln bor du i en näst intill obelånad förening med en välskött fastighet som nyligen genomgått majoriteten av de större renoveringarna. Föreningen äger marken och har inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen har stabila hyresgäster i lokaler som genererar en stabil inkomst.

Lägenhetens centrala läge invid Odengatan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med Odenplan och Rådmansgatans goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Området är levande med närhet till grönområden såsom Humlegården, Vasaparken, Hagaparken och Vanadislunden. Rikt restaurangutbud med bland annat krogar såsom Balzac och Tennstopet i direkt närhet.

Lägesmässigt är detta en av Vasastans mest eftertraktade adresser och våningen är en pärla ni inte vill missa. Hjärtligt välkomna på visning!

-En personlig favorit i området är den korta promenaden till klassiska Balzac och avnjuta en härlig middag i goda vänners lag.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Markvardsgatan 8, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad