Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Maria prästgårdsgata 41, 2 tr

Slutpris: 6 400 000 kr

Maria prästgårdsgata 41, 2 tr

Välplanerad 3:a med dubbla balkonger i två väderstreck på Marias Höjder!

Välkommen till en ljus, luftig och ytsmart lägenhet, samt en unik möjlighet att bo med dubbla balkonger i två väderstreck på bästa adressen intill Mariatorget. Inbjudande med genomgående harmoniska färgval och vackra trägolv. Tidstypiskt charm i samspel med modern design. Stora fönsterpartier och en öppen planlösning skapar ett behagligt ljusflöde genom alla rummen. Vitt kök och matplats för flertalet gäster. Vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkong vänd mot Stadshuset. På den balkongen kommer solen på eftermiddagen så en perfekt plats för att varva ner efter jobbet eller varför inte äta middag. Samtliga ytskikt inklusive tak och lister målades om 2017. Två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng i Master Bedroom, samt anslutning till den södra balkongen. På den balkongen är det soligt större delen av dagen och ofta vindstilla - här kan man njuta av en stilla frukost eller mysig brunch. Helkaklat badrum i vitt med badkar. I norr härlig utsikt över takåsarna mot Riddarfjärden och Stadshuset. I söder, där denna del av gatan är en avskild, stilla oas och utanför porten finns en liten lekplats. Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi där de stora renoveringarna genomförda. Ett hem att längta hem till!

Här bor du i hjärtat av Södermalm, ett stenkast från populära Swedenborgsgatan och Mariatorget vars närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Med promenadavstånd till det idylliska Mariaberget som präglas av vackra välbevarade kulturklassade kvarter med charmiga kullerstensbelagda gator. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Ypperliga kommunikationer bussar och och Södra Stations pendeltåg precis utanför porten. Vid Mariatorget finns buss 55, 57 och 66, t-bana (röd linje). En kort promenad österut finns Slussen med t-bana (grön och röd linje), Saltsjöbanan, bussar mot Nacka och Värmdö, Djurgårdsfärjan och Fjäderholmslinjen.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad