Till salu

Södermalm, Stockholm

Maria bangata 2B, 2tr

Pris enl ök
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 208 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Maria bangata 2B, 2tr

Exklusiv hörnlägenhet i populära Brf MONO!

Juridisk person accepteras! I Stockholms nya designdestrikt har Note design studios tillsammans med Koncept Stockholm skapat förstklassiga och stilrena bostäder. Denna hörnlägenhet karaktäriseras av luft och rymd där de stora fönsterpartierna i två vädersträck medför ett generöst ljusinsläpp. Lägenheten är utrustad med allt man kan tänkas behöva där vitvarorna på ett stilrent sätt är integrerade med resten av rummet.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Benjamin Karacic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Maria bangata 2B, 2tr, Till salu i Södermalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad