Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Margit Sahlins Gata 1

Slutpris: 3 300 000 kr

Margit Sahlins Gata 1

3:a högt upp i huset med ett härligt ljusinsläpp

Välkommen till en bra planerad 3:a på femte våningen med stor balkong i söderläge. Lägenhetens mycket bra planlösning fördelas på en hall med klinkerkgolv som övergår till ekparkett, skjutdörrsgarderob inredd med Elfa-system. Stort vardasgrum med öppen planlösning mot köket med ljusa luckor och utgång till den stora balkongen i söderläge. Två bra sovrum varav ena med ett linneskåp. Inre hall med två skjutdörrsgarderober inredda med Elfa-system. Helkaklat badrum med dusch, WC, handdukstork, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare under bänk samt överskåp för extra förvaring.

Till lägenheten följer ett källarförråd som nås bekvämt med hissen.

I Kapellgärdet Arena får du mer än bara ett hem. Mycket trevlig innergård som inbjuder till träning, här kan du jobba upp flåset på gårdens löparbana eller ta hissen upp till den gemensamma takterrassen och njuta av utsikten med grannar och vänner. Huset har också en praktisk övernattningslägenhet, perfekt om du har långväga gäster på besök.

===Kapellgärdet===

På Kapellgärdet bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kapellgärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

Området har blivit alltmer attraktivt för den stora skaran stockholmspendlare, mycket pga närheten till Centralstationen. Till Stockholm tar det 35-40 min med tåg.
Det finns dessutom mycket goda kommunikationer in till Uppsala stadskärna, stadsbussarna går ca fyra gånger i timmen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Margit Sahlins Gata 1, Såld i Kapellgärdet, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad