Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Malungsvägen 17

Slutpris: 16 450 000 kr

Malungsvägen 17

Klassisk Nockebyvilla med högt, fritt solläge

Välkomna till denna klassiska och välbelägna Nockebyvilla fylld med härlig atmosfär och känsla med ett högt ostört solläge och utsikt över områdets villatak med sjöglimt. Många fina originaldetaljer bevarade.
Här finns gott om väldisponerade utrymmen för att forma ett hem efter egna behov och önskemål, sätta sin egna prägel och modernisera för att skapa drömboendet passande familjen och vännerna.
På entréplanet ryms bl a ett stort ljust vardagsrum med öppen spis och med utgång till det ogenerade uterummet i söder/väster med ett par trappsteg ner till den rikt blommande trädgården. I fil med vardagsrummet ligger den rymliga matsalen och ett stort kök med matplats.
Övre plan inrymmer en generös möblerbar hall, badrum och tre bra sovrum, varav ena med utgång till en stor altan med sjöutsikt och fri utsikt över trädgården. Från övre hallen nås även den stora vinden med ett sovrum och ett stort inredningsbart förrådsrum.
I källarplanet finns bl a ett generöst inrett kontor/allrum med wc, hobbyrum, förråd och matkällare.
Läget är lugnt och idylliskt. Här bor man med ett utmärkt solläge på en barnvänlig lugn gata på en plan, rikt blommande och ombonad trädgårdstomt.
Inom några minuter nås trivsamma Nockeby Torg med närservice. Här finns det mesta man behöver för en praktisk vardag samt 12:ans spårvagnshållplats.
Välkommen till Malungsvägen 17.

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad