Såld

Bälinge, Uppsala

Målstavägen 10B

Slutpris: 2 290 000 kr

Målstavägen 10B

FAST PRIS! Välplanerat och utbyggt radhus om ca 96 kvm. Beläget på lugn gata i populära Bälinge.

HUSET SÄLJS TILL FAST PRIS UTAN BUDGIVNING!

Välkommen till ett fint och trivsamt radhus i populära Bälinge. Huset byggdes ut 2011 där planlösningen ger er: Välkomnande hall med intilliggande förråd. Stort vardagsrum med braskamin. Kök med matplats och utgång till altan samt gräsytor. Tre rymliga sovrum med förvaring. Badrum med badkar och tvättpelare samt gäst-Wc. Två uteplatser och en liten trädgård på husets baksida samt ett förråd. På husets framsida skiljer ett plankstaket mot insyn och här finns även ett rymligt förråd för praktisk förvaring och hobbyverksamhet. På tomten finns ytterligare ett förråd.

I samfälligheten ingår sophämtning, eget garage i garagelänga och det finns även flertal extra parkeringsplatser i anslutning till husen för besökare och dem som har två bilar. Kring husen finns grönytor, lekplatser och närhet till skog och natur.

I Bälinge bor ni i ett bekvämt och barnvänligt område endast ca 10 minuters bilresa från Uppsala centrum. Väljer ni åka kommunalt kan ni ta buss nr 104 & 111 som går varje kvart. I Bälinge finner ni inom gångavstånd affär, skola F-5, flera förskolor, biblioteksfilial, en idrottsplats, flera fotbollsplaner varav en med konstgräs samt Bälingebadets utomhusbad med 25-meters bassäng, en mellanbassäng och en barnpool. Bälinge har ett utvecklat idrottsliv där Bälinge IF erbjuder möjligheter att utöva sporter som fotboll, innebandy, bordtennis samt skidåkning. I området finner ni även ett elljusspår med utegym. Bälinge är lite av ett paradis för barnfamiljer!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Målstavägen 10B, Såld i Bälinge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad