Såld

Malmaberg, Västerås

Malmabergsgatan 79B

Slutpris: 850 000 kr

Malmabergsgatan 79B

Välplanerad rymlig 1:a på populärt område!

Varmt välkomna till denna välplanerade lägenhet om ca 40 kvm! Trivsamt och kvadratsmart boende vilket karaktäriseras av rymlig balkong med eftermiddags- och kvällsol, lättmöblerat rum samt det omtyckta och lugna läget. Lägenheten erbjuder generöst med förvaring via platsbyggda garderober. Rymligt fräscht och välutrustat kök med matplats. Exemplariskt ljusinsläpp.

Föreningen är stabil och innehar en välskött fastighet. Dessutom låg belåningsgrad (3005kr/kvm enligt årsredovisning -22). Låg månadsavgift där dessutom värme, kall- och varmvatten, bredband (1000/1000 mbit/s), TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg ingår. Sammantaget ett perfekt första boende på lugnt och omtyckt område och med bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin. Som medlem i föreningen finns dessutom möjlighet att nyttja bastu och motionsrum mot en kostnad om 50kr/mån.

Här bor ni med närhet till välsorterad matbutik, allmäna kommunikationer och grönområden. Centrum och universitet inom cykelavstånd!

Varmt välkomna på visning!

Mimmi Holm
Ansvarig mäklare

Mimmi Holm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mimmi

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malmabergsgatan 79B, Såld i Malmaberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad