Till salu

Kvarnholmen, Nacka

Makaronigränd 3

  • price tag icon 4 351 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 695 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 78 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 351 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 10 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Makaronigränd 3

Fantastisk trea med vacker sjöutsikt, två inglasade balkonger, fritt läge utan insyn i bra förening

- Dubbla balkonger
- Inglasad balkong med utsikt mot inloppet med kvällssol
- Inglasad balkong i söder med utsikt mot Kvarnholmens centrum med sol hela dagen
- Vacker utsikt över Djurgården och vattnet
- Fritt läge utan insyn från grannar
- Genomgående hög standard med smakfulla materialval som exempelvis granitskivor i kök, stengolv i hall, enstavs ekparkett i kök och vardagsrum, dimmers i alla rum m.m.
- Låg avgift och stabil förening
- Hiss rakt ner till garaget
- Takterrass med grillplats
- Övernattningslägenhet, festlokal, barnvagnsrum och cykelrum
- Sällan till salu

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska trea i ett vackert läge med första parkett och havsutsikt över Stockholms inlopp. Utsikt över Saltsjöns glittrande vatten i förgrunden och Stockholms vackra silhuett i bakgrunden. Lägenheten har två inglasade balkonger varav en ligger med front mot havet och den andra i soligt söderläge.

Lägenheten bjuder året om på ett härligt skådespeleri med allt från vackra kryssningsfartyg till en himmel fylld av luftballonger, härliga ljudet från Allsång på Skansen och självklart de oerhört vackra solned- och uppgångarna. Utöver den fantastiska lägenheten bjuds du på ren vardagslyx som exempelvis garage som nås direkt via hiss samt möjlighet att från kajen ta båten in till Nybroplan i centrala Stockholm som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården-Kvarnholmen- Lidingö. In till stan tar det cirka 15-25 minuter, beroende på vilken båt man tar. Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe.

Kvarnholmen är en nyutvecklad stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia, i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här bjuds en boendemiljö med all tänkbar service som inrymts i det gamla Bageriet som fått nytt liv som områdets centrum. Här ryms restauranger, bageri/café, gym, butiker, barnomsorg, vårdcentral, mödravårdscentral, tandläkare, skräddare/skomakare och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Du behöver inte lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, träna, besöka doktorn eller gå i skolan. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi och Nyckelvikens naturreservat når ni enkelt på endast fem minuter via den vackra Kvarnholmsförbindelsen som förbinder de två stadsdelarna. Gångavstånd till populära restaurang Docklands, Restaurang J, Deli Molinari och Don Felice. Önskar du ta en promenad i de vackra omgivningarna finns det en strandpromenad som sträcker sig runt Svindersvik.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Makaronigränd 3, Till salu i Kvarnholmen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad