Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Maja Snis gata 1

Slutpris: 2 900 000 kr

Maja Snis gata 1

Lätt att göra om till 3 rok

Kommande försäljning - vänligen kontakta mäklaren vid intresse.

Välkommen till denna fina 2:a som enkelt kan göras till en 3:a. Här bor ni i gavelläge högt upp i huset med solig balkong mot mysig innergård. Dessutom i en välskött förening med god ekonomi.

Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppen sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrum för sig. I vardagsrummet finns det möjlighet och sätta upp en vägg för att skapa ett till sovrum, se alternativ planlösning. Interiörmässigt har bostaden genomgående ekparkett med en blandning av vitmålade- och tapetserade väggar. Snygga vitvaror i rostfritt stål. Lägenheten har fönster i motsatta väderstreck vilket ger ett trevligt ljusflöde. Den ligger i gavelläge vilket innebär att badrummet har ett fönster och du får inga grannar vägg i vägg mot den sidan. Badrummet är snyggt och fräscht, utrustat med skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med plats för badkar vid behov. Sovrummet ligger avskilt och lugnt till mot innergården. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i garderoberna. Hallen har bra yta för hatthylla och förvaringsmöbler. I vardagsrummet finns en bred garderobsvägg med skjutbara dörrar från tak till golv för bra förvaringsmöjligheter. Utöver det finns ett exteriört källarförråd med hiss hela vägen ned. På samma källarplan når ni föreningens garage som ligger under innergården.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Maja Snis gata 1, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Maja Snis gata 1, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad