Såld

Fålhagen, Uppsala

Lyckan 9

Slutpris: 6 775 000 kr

Lyckan 9

Charmigt parhus beläget mitt i Fålhagsidyllen!

Nu finns möjlighet att förvärva ett mycket trevligt 1,5-plans parhus med källare, ritat av Uppsalas tidigare stadsarkitekt Gunnar Leche.

Planlösningen ger er en disponibel yta om 89 kvm + 48 kvm, fördelat på två sovrum, vardagsrum med intilliggande matsal och kök samt badrum, separat wc, allrum och påkostad relax. Möjlighet finns att dela av det större sovrummet till två samt disponera om matsalen till ytterligare ett sovrum finns för dig som önskar flera sovrum. Ytterdörr i källarplan öppnar också upp för möjlig uthyrning.

Genomgående vackra trä- och parkettgolv och ljus färgsättning. Mycket bra läge i lugnt, barnvänligt område. Nära till flera grönområden, lekplats och livsmedelsbutiker. Även dagis och skola finns inom promenadavstånd.

Här njuter ni av en fantastisk altan i soligt sydvästläge med sol från tidig morgon till kvällen. En trädgård som är lättskött och erbjuder utöver altanen gräsmatta med äppelträd, plommonträd och parkering för två bilar. Här bor ni där de stora renoveringarna redan är gjorda och kan njuta av ett idylliskt läge med möjlighet till uthyrning då källarplan har en egen entrédörr.

Centralt läge nära centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda. Här har ni även en idrottsplats med löparslinga och isbana runt knuten.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lyckan 9, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Lyckan 9, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Lyckan 9, Såld i Fålhagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad