Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 34B

  • price tag icon 3 017 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 017 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1945
Luthagsesplanaden 34B

Charmig minitvåa med solig balkong nära Ekonomikum – perfekt studentboende med originaldetaljer!

Ljus och hemtrevligt lägenhet hus från 1945 i Luthagens populära kvarter med funktionen av en "minitvåa". Endast ett stenkast från Ekonomikum. Du finner fina originaldetaljer såsom originalstommar i kök, generös takhöjd och fönsterbrädor i sten. Här bor du i en välplanerad lägenhet näst högst upp i huset utan någon insyn och balkong i soligt läge. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med generös förvaring i flertalet inbyggda garderober. Rymligt och inbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp, skrivbord, stort fönsterparti med fri utsikt, sovrum med utgång till balkongen, charmigt kök med matplats samt badrum.

Föreningen är välskött med låga avgifter där värme, varm- och kallvatten, tv samt internet 1000/100 Mbit/s ingår. Till lägenheten hör två förråd i källare respektive vind. I föreningen finns en relaxavdelning med bastu, ett enklare gym i källaren, två tvättstugor, cykelförråd, stort hobbyrum, grön och omhändertagen innergård med utemöbler och grill möjligheter.
Det lugna men samtidigt centrala läget i Luthagen erbjuder ett optimalt boende med närhet till bland annat Ekonomikum, nationsliv, flera livsmedelsbutiker och omtyckta grönområden i Stabbyskogen med motionsspår. För den pendlande tar man sig på några minuter ut till 55an som även leder raka vägen till E4. Busshållplats finns strax nedanför huset och med gångavstånd till resecentrum är detta verkligen ett optimalt läge på många sätt och vis. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller som första lägenhet!

Snabbt tillträde är möjligt!
Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Intresseanmälan
Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Luthagsesplanaden 34B, Kommande i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad