Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 34A

Slutpris: 2 900 000 kr

Luthagsesplanaden 34A

Välplanerad fyra i fastighet med hiss. Öppen spis och balkong!

Välkommen till en ljus lägenhet i eftertraktade kvarter i Luthagen! Med stora fönster i tre väderstreck erbjuds ett gott ljusinsläpp från morgon till kväll. Lägenheten har vackra bevarade originaldetaljer så som öppen spis, serveringsgång, djupa fönsternischer och högt i tak.

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med klädkammare och plats för skor och ytterkläder. Stort gavelvardagsrum med öppen spis och utgång till balkong. Plats finns för både soffgrupp och matsalsbord. Kök med ljus inredning och matplats för ca fyra personer. Tre rymliga sovrum. Badrum med dusch samt gäst-Wc.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband 1000/100 mbit och bostadsrättstillägg.

Förvaringsmöjligheter i två tillhörande förråd i källare respektive vind. I föreningen finns bl a en grön och omhändertagen innergård med utemöbler och grillmöjligheter, relaxavdelning med bastu, ett enklare gym i källaren, två tvättstugor (en är obokningsbar akutstuga), cykelförråd och stort hobbyrum.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som både lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Lägenheten ligger ypperligt, med ett stenkast till Ekonomikum och andra universitetsinstitut och med direkt närhet till vackra grönskande parker och har ca 300 m till välbesökt livsmedelsbutik samt apotek mm. För den som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 34A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad