Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 34 B

Slutpris: 2 050 000 kr

Luthagsesplanaden 34 B

Välplanerad minitvåa med balkong i söderläge. Bredband 1000/1000 mbit ingår i månadsavgiften!!

Välkomna till en mycket trivsam 40-talslägenhet i Luthagen endast ett stenkast från Ekonomikum. Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning med välkomnande hall. Ljust modernt renoverat kök med diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och micro, kyl/frys samt köksfläkt och matplats. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum. Mysigt sovrum med utgång till lägenhetens soliga balkong samt renoverat badrum från 2020 med dusch. Här finner du fina originaldetaljer såsom generös takhöjd och fönsterbrädor i sten.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv internet 1000/1000 Mbit.

Förvaringsmöjligheter i två tillhörande förråd i källare respektive vind. I föreningen finns bl a en grön och omhändertagen innergård med utemöbler och grillmöjligheter, relaxavdelning med bastu, takterrass, gym, två tvättstugor (en är obokningsbar akutstuga), cykelförråd och stort hobbyrum.

I Luthagen bor du i ett av Uppsalas mest populära områden, väldigt bekvämt med bara minuters promenad till närmsta livsmedelsbutiker på Coop Ringgatan eller ICA Luthagens livs. Om man lockas av restaurangbesök finns ett flertal restauranger i närområdet och även gott om andra serviceutbud som gym, frisör, bankkontor, cykelverkstad, skräddare mm. I området finns det gott om parker, Tegnerparken, Observatorieparken, Ekonomikumparken mm. För den studerande har man nära till i stort sett samtliga studiecenter,t ex ligger Ekonomikum tvärs över gatan. För den pendlande tar man sig på några minuter ut till 55an som även leder raka vägen till E4. Busshållsplats finns strax nedanför huset och med gångavstånd till resecentrum är detta verkligen ett optimalt läge på många sätt och vis.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 34 B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Luthagsesplanaden 34 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad