Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 30A

Slutpris: 5 750 000 kr

Luthagsesplanaden 30A

- Mycket fint skick - Två balkonger - Öppen spis - 5 rok- 123kvm - Hiss -

Tillfälle att förvärva en stor 5 rok om hela 123 kvm i mycket fint skick. Här bor ni med två balkonger, öppen spis, hiss och en mycket trevlig planlösning. Attraktivt belägen med närhet till allt i Luthagen har att erbjuda!

Den genomtänkta planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall som leder er vidare till köket. Detta rum med intilliggande matsal ger en känsla av att befinna sig i en stor villa. Som pricken över i:et byggdes under 2017 en balkong mot föreningens innergård. Här njuter ni av härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten erbjuder fyra sovrum. Master bedroom ligger avskilt de övriga sovrummen och erbjuder inbyggd garderob och precis utanför gäst-wc med tvättställ. Det större badrummet är smakfullt renoverat med bland annat badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet är generöst och här finns en värmande eldstad, och bostadens andra balkong. Högt fritt läge med sol från förmiddag till eftermiddag.

Detta är ett hem att trivas i. Genomgående högkvalitativa materialval i lägenheten - såsom fiskbensparkett och öländsk kalksten i bägge badrum, kök samt i fönsterbänkar och runt eldstad.

Brf Bredmansgården är en bra förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Föreningen erbjuder sina medlemmar gym/träningrum, hobbyrum och blomrum.
Till lägenheten finns ett stort vindsförråd på ca 10 kvm samt två källarförråd.

I attraktiva Luthagen bor ni i ett hemtrevligt område med centrala Uppsala samt Resecentrum ca 10 min promenad/cykeltur bort. Flertalet förskolor och skolor samt Ekonomikum finns i det direkta närområdet. Lika nära har ni härliga park- och grönområden som t ex Gjuteriparken, Tegnérparken, Ekonomikumparken och Stabby prästgård med elljusspår. I närområdet finns livsmedelsbutik, apotek, gym, läkarmottagning samt flertalet restauranger.

Missa inte denna mysiga bostad! Välkommen att anmäla dig till visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad