Kommande bostad

Främre Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 25

2 395 000 kr
area icon Yta
  • 56 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 870 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1939-40
Luthagsesplanaden 25

VÄLPLANERAD 2:A I LUTHAGEN MED STOR BALKONG.

Välkomna till denna hemtrevliga lägenhet i hjärtat av Luthagen! Här har ni ett av Luthagens bättre lägen, med närhet till bland annat bra kommunikationer och fina grönområden.

Med dess utmärkta läge i fantastiska och vackra Luthagen är denna lägenhet om ca 56 kvadratmeter den perfekta bostaden. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med gott om förvaring i garderob, stamrenoverat badrum, ett trivsamt kök med plats för matbord, trevligt sovrum samt ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till bostadens balkong som vetter mot innergården.

Välmående bostadsrättsförening som är stamrenoverat (2010) och med hiss i huset! I Luthagen bor du i ett mycket attraktivt område precis intill stadskärnan, olika universitetsinstitut och domkyrkan. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast några minuter. På vägen dit passerar du Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet finns populära restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Luthagsesplanaden 25, Kommande i Främre Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad