Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 24E

Slutpris: 2 460 000 kr

Luthagsesplanaden 24E

Charmig tvåa i hjärtat av Luthagen med hiss & balkong!

Välkommen till en lägenhet och smakfullt renoverad lägenhet i eftertraktade kvarter i Luthagen! Tack vare stora fönsterpartier ger det gott om ljusinsläpp. Lägenheten har vackra bevarade 30-tals detaljer som djupa fönsternischer, fiskbensparkett och generös takhöjd. Smart planerad lägenhet med vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matbord för större sällskap, stilrent kök med gott om förvaring, sovrum med förvaring och plats för en större säng. Hall med förvaringsmöjligheter för skor och ytterkläder.

Luthagen har mycket lugna och trevliga kvarter, med nära till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och endast några meter bort ligger Fyrisån som man kan gå längs för att komma ner till centrum.

Här bor du i en förening med god ekonomi. Förening erbjuder bland annat sina medlemmar låga månadsavgifter och obligatoriskt tillägg om endast 156 kr/mån för bredband. I övrigt så har man tillgång till cykelförråd, samlingslokal en fin innergård med utemöbler.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Välkommen hem!

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad