Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 18 B

Slutpris: 2 195 000 kr

Luthagsesplanaden 18 B

Optimalt planerad bostad med balkong och låg avgift!

Välkomna till denna charmiga lägenhet belägen i välrenoverad fastighet med trevlig och lummig gårdsmiljö. Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall med stor klädkammare, rymligt vardagsrum med plats för soffa och matbord, praktiskt arbetskök, sovrum med förvaring i garderober samt stamrenoverat badrum. I lägenheten finns balkong med vackra dubbeldörrar i soligt söderläge. Till lägenheten hör även ett källarförråd och ett vindsförråd.

På Luthagsesplanaden 18 B bor du med närhet till grönområden, goda bussförbindelser, cykelavstånd till det mesta och med restauranger alldeles runt knuten. Du har promenadavstånd till universitetets fakulteter som Ekonomikum och andra institutioner. I närområdet ligger Stabbyskogen med elbelyst skid/motionsspår.

Aktiv förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. I föreningen finns en modern, välutrustad festlokal, gym, stor tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, garage och trädgård med grill och utemöbler.

Varmt välkommen till visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 18 B, Såld i Luthagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad