Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 11

Slutpris: 3 000 000 kr

Luthagsesplanaden 11

Välplanerad tvåa i mycket fint skick, belägen i Främre Luthagen!

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva denna mycket välplanerade två i genomgående fint och ljust skick, belägen i Främre Luthagen med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats från golv till tak, med noga utvalda och smakfulla materialval. Lägenheten bjuder på tidstypiska detaljer som fönsterbränkar i marmor, platsbyggd förvaring och vacker nyslipad original stavparkett som fint kombineras med genomgående ljusa ytskikt och moderna materialval. Den är högt belägen med ett härligt ljusinsläpp från stora fina fönster. Här kan du förvänta dig en mycket tilltalande lägenhet med generösa två rum och kök i ett genomgående toppskick.

Tack vare sin praktiska planlösning erbjuder lägenheten en rymlig hall med avhängning och gott om förvaring i garderober. Ett modernt och smakfullt kök med mycket förvaring och arbetsyta samt plats för matbord. Ett mycket rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong i söderläge. Ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i flertalet inbyggda garderober. Lägenheten har även ett fräscht helkaklat badrum med förberett för tvättmaskin.

Här bor du i en mycket välskött förening med låg belåning och där alla större renoveringar är gjorda. Solcellerna på taket ger el till de gemensamma utrymmena. Detta tillsammans med föreningen gemensamma elavtal bidrar till att medlemmarnas elkostnad kommer att sjunka. Medlemmarna har bland annat en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats till sitt förfogande.

Lägenheten är belägen i Främre Luthagen, ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, livsmedelsbutik och apotek m.m. Som granne med Ekonomikum bor du med promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och motionsspår, elljusspår i Stabby på promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 11, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad