Såld

Vasastan, Stockholm

Luntmakargatan 74

Slutpris: 6 250 000 kr

Luntmakargatan 74

Fantastisk sekelskifteslägenhet med balkong och två kakelugnar

Här presenteras en fantastisk lägenhet utöver det vanliga i absoluta toppläge. En hemtrevlig bostad belägen i högt läge mot lugna Luntmakargatan. Genomgående viskas det om sekelskifte. Många av de fantastiska detaljerna som lever vidare från byggåret finns kvar och sätter en fantastisk prägel på denna härliga bostad.

-Fungerande kakelugn
-Balkong i soligt läge
-Utmärkta kommunikationer
-Hiss i huset
-Solid förening
-Populär adress
-Genomgående vackra plankgolv
-Imponerande takhöjd, ca 3 m.
-Genomgående ljusinsläpp

På en fantastisk adress på lugna Luntmakargatan hittar ni här denna trivsamma bostad om 55 kvm. Lägenheten är i bra skick med ett stilrent kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum med dubbla fönsterpartier och 2 kakelugnar, varav den i vardagsrum fungerar. Bostaden ligger i en byggnad anno 1914 där mycket av detaljer från byggåret fortfarande finns kvar. En väldisponerad planlösning med sovrum och mysig balkong belägna i ett skyddat läge mot innergård.

Som en del av brf Sjölejonet 9 bor du i en solid förening som äger marken. Föreningen har inga planerade avgiftsändringar och har genomfört majoriteten av samtliga större renoveringar. Dessutom finns en gemensam innergård, cykelförråd och cykel/barnvagnsrum till föreningens medlemmar.

Lägenhetens centrala läge erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med områdets goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg & innerstadsbussar. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Vasaparken, Hagaparken och Vanadisparken & vackra promenadstråk runt Hagaparken. Ett restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan i direkt närhet. Även livsmedelsbutiker, gym & shopping finns i anslutning till närområdet.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luntmakargatan 74, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad