Såld

Södermalm, Stockholm

Lundagatan 52, 3 tr

Slutpris: 8 200 000 kr

Lundagatan 52, 3 tr

Exklusivt renoverad 30-talspärla, högst upp med två stora balkonger med sol hela dagen & sjöutsikt!

Ljus och välplanerad 30-talspärla med lugnt toppläge på Södermalm. Möjlig mini-4:a. Exklusivt renoverad 2018 med påkostade materialval. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Högst upp med magnifik, vidsträckt utsikt och viss sjöutsikt mot Riddarfjärden. Två stora, härliga balkonger i olika väderstreck (öst och väst) med sol från morgon till kväll. 30-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök med påkostade materialval och kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, stilrent renoverat 2018 med exklusiva och smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd om ca 4 kvm (ca 4 m i takhöjd). Förrådet är praktiskt beläget bara en trappa upp från lägenheten, extra dörrar till lägenheten finns i vindsförrådet. Stabil, äkta förening med god ekonomi samt låg belåning (endast ca 434 kr/kvm) och som äger marken.

Lugnt toppläge på Södermalm i populära Hornstull som med sin kreativa atmosfär har kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. I närområdet finns all tänkbar service som vårdcentral, systembolag, apotek, flertalet mataffärer och gym (SATS, Friskis & Svettis mm). Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv, Långholmens badstrand och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Kommunikationerna vid Hornstull är utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer. För den båtintresserade finns möjlighet att hyra båtplats på någon av de båtklubbar som finns utmed Pålsundet däribland Heleneborg båtklubb. Inom promenadavstånd nås även Årstaviken med strandpromenad och båtplatser.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lundagatan 52, 3 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad