Såld

Ösbydalen, Värmdö

Lövsångarvägen 3

Slutpris: 5 300 000 kr

Lövsångarvägen 3

Parhus med soligt läge i familjära Ösbydalen

Välkommen till detta fina parhus i familjära Ösbydalen! Här bor du på ett av områdets mest populära gator med en härlig tomt i grönskande och soligt läge tillsammans med egen uppfart och garage.

Väl inne i huset möts du av en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare kliver du in i det luftiga och smakfulla köket. Här erbjuds fina matlagningsytor och gott om plats för köksförvaring. I köket finns yta för ett enklare matbord samtidigt som du förslagsvis kan ha ett större matsalsbord i vardagsrummet vid middagsbjudningar. Vardagsrummet är ombonat med naturliga möbleringsytor. Tack vare det generösa fönsterpartiet får rummet ett vackert och behagligt ljusinsläpp. Här är även utgången till altanen på husets baksida. På tomten blomstrar det vackert under sommarhalvåret och uteplatsen blir fint inramad vilket skapar en grönskande och lugn oas. Njut av lunchen i det soliga läget och ha trevliga grillkvällar med familj och vänner.
Intill vardagsrummet på entréplan ligger ett av sovrummen. Vidare upp på övervåningen ligger de tre andra sovrummen, samtliga med generösa ytor och plats för både säng, skrivbord och klädförvaring. Optimalt för barnfamiljen eller de som önskar att ha gästrum/hemmakontor. Bostaden har två helkaklade och stilrena badrum, ett på vardera våningsplan. Båda är renoverade år 2015 med våtrumsintyg, likaså med kök och tvättstuga. Huset har bra med förvaringsutrymmen, utöver garderobsmöjligheterna i rummen finns det förråd under trappan på entréplan och en klädkammare på övre plan i hallen mellan rummen. Även vindsutrymmet erbjuder goda förvaringsmöjligheter tillsammans med det djupa garaget. Förutom garageporten så finns en dörr in till garaget via altanen, här kan du förslagsvis dela av för att skapa ett till förrådsutrymme alternativt ett gästrum.

På Lövsångarvägen 3 bor du vid en återvändsgränd vilket ger ett skönt lugn och en mindre trafikerad väg. I början av området ligger förskolan Ösbydalen. I området generellt finns flera lekplatser och gräsytor. En kort promenad bort har ni Ösby sjö med diverse badklippor, bryggor och strandpromenad. Ösbydalen är ett familjärt område centralt placerat på Värmdö med nära avstånd till Gustavsbergs Hamn och Mölnviks köpcenter med diverse service och trevliga restauranger. Flera förskolor finns i området och låg- till högstadieskolan Ösbyskolan ligger inom gångavstånd. Busskommunikationerna är utmärkta och tar dig med täta intervaller in till stan eller vidare ut på Värmdö! Det är ett optimalt boende för familjen som vill bo centralt men som även vill ha närhet till fin natur och hav.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lövsångarvägen 3, Såld i Ösbydalen, Värmdö Planlösning från Lövsångarvägen 3, Såld i Ösbydalen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad