Såld

Stockholm

Love Almqvists väg 4B, 3tr

Slutpris: 4 400 000 kr

Love Almqvists väg 4B, 3tr

Väldisponerad hörnlägenhet med balkong på ett högt och ostört läge!

Presenterar en väldisponerad hörnlägenhet på ett högt och insynskyddat läge med en fantastiskt utsikt över takåsarna. Härlig balkong med gott om plats för utemöbler och diverse planteringar. Inne i bostaden bjuds du på ett rikligt ljusinsläpp tack vare breda fönsterpartier i två väderstreck. Här är det enkelt att vara många med ett generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Stilrent kök med vita luckor och full maskinell utrustning. Matplats i anslutning till köket som rymmer 4 personer. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord och utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum utrustat med dusch och golvvärme. Belägen i en välskött förening som äger marken. För föreningens medlemmar finns tvättstuga, grovsoprum, samlingslokal, bastu och övernattningsrum som de boende kan hyra. Det finns även en gemensam takterrass för medlemmarna med en fantastisk utsikt över Mälaren.

På Love Almqvists väg bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till vatten och grönområden. Närmsta tunnelbana är Kristineberg (grön linje) Vid tunnelbanan finns också en Coop butik. I Lindhagensgallerian finner du även utmärkt närservice med bl.a. ICA Maxi, systembolaget, apotek och flera restauranger. För den träningssugna finns både Friskis & Svettis och Sats i området. Med bekvämt gångavstånd når du Fridhemsplans puls med ett stort utbud av butiker och restauranger. Mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på endast 5 minuter. Här bor du ett stenkast från Hornsbergs mysiga badbryggor och härliga promenadstråk. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön.

Varmt välkommen på vising!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Love Almqvists väg 4B, 3tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close