Såld

Gunsta, Uppsala

Lötvägen 6

Slutpris: 4 225 000 kr

Lötvägen 6

Praktisk familjevilla med stor tomt och garage!

I populära Gunsta erbjuds här en fin familjevilla med en prunkande trädgård och garage.

Bostadens entréplan erbjuder välkomnande hall, praktiskt arbetskök, rymligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum, tre sovrum samt badrum.

Nedre plan består av wc, två stycken rum som idag nyttjas som sovrum, bra förvaringsutrymmen, tvättstuga och pannrum.

I Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. För den som föredrar att cykla finns det en modern cykelväg längsmed vägen. Under sommarsäsongen går också museijärnvägen Lennakatten från Uppsala förbi Gunsta och ända till Faringe.

Området består idag främst av villabebyggelse från senare delen av 1900-talet. Området är känt för sin närhet till skog och vatten och populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen som alla är välbesökta av uppsalaborna. Båt, bad samt fiske ges möjlighet vid både Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid.

I dag finns det tre förskolor i området samt grundskola i närliggande Funbo som är från förskoleklass till årskurs tre.

Tillträde planerat till februari/mars 2023.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad