Kommande bostad

Nacka Strand, Nacka

Lokomobilvägen 2G

  • price tag icon 5 792 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 295 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 90 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 792 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 (med hiss)
Lokomobilvägen 2G

Ljus och välplanerad 4rok med dubbla balkonger!

- Tillgång till föreningens gemensamma takterrass
- Dubbla balkonger
- Påkostade tillval (se bilaga)
- Låg avgift
- Förråd i lägenheten samt externt
- Garage i huset
- God ekonomi i förening
- Bra ljusinsläpp

Ljus och rymlig våning om fyra rum och kök med två balkonger och stora sociala ytor.

Lägenheten har plats för större matbord och soffgrupp med bord i den öppna sällskapsytan. Stora fönster ger fint ljusinsläpp. Här finns både en gästtoalett och ett stort badrum. En balkong i söder med sol från eftermiddagen från det stora sovrummet och ytterligare en balkong i anslutning till det stora sällskapsrummet. Klädkammare, garderober och plats för hyllor ger god förvaring. Fina materialval med ljus ekparkett genomgående i hela lägenheten, målade väggar och samtliga snickerier från Vedum. Alla möjliga tillval är gjorda. Modernt kök med fullständig materiell utrustning såsom kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummet är utrustat med wc, kommod, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett är utrustad med klinker, handfat och WC. I det stora sovrummet finns gott om klädförvaring i en välinredd skjutdörrsgarderob samt utgång till balkong mot innergård.

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Planlösning från Lokomobilvägen 2G, Kommande i Nacka Strand, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad