Kommande bostad

Segeltorp, Huddinge

Loftvägen 17

  • price tag icon 5 124 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 90 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 124 kr/mån
Loftvägen 17

*DETTA ÄR EN KOMMANDE FÖRSÄLJNING - KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE*

Välplanerad 4:a i ett lugnt och naturnära område med närhet till pendeltåg, bussar, skolor och Skogås centrum. Här bor man i en välplanerad lägenhet som rymmer hela familjen med tre bra sovrum, stort separat kök med matplats, rymligt vardagsrum och en inglasad balkong med lummig utsikt. Bostaden erbjuder även ett badrum, gäst-WC samt ett förråd som

På några minuters promenadavstånd ligger den populära Lasse Maja-lekplatsen i Härbreparken, den nyligen anlagda fotbollsplanen vid infart Skogås samt Nytorps Mosse. Nära Drevviken där det finns flera strandpromenader och lummiga naturområden. Pendeltåget tar dig till Stockholm Central på 20 minuter.

Intresseanmälan
Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad