Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Ljusbärargatan 3

2 195 000 kr
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 661 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Ljusbärargatan 3

VÄLPLANERAD LÄGENHET MED FÖNSTER MOT INNERGÅRD & BALKONG MED KVÄLLSSOL!

På översta våningen av ett nybyggt hus från 2021 ligger denna stilfulla lägenhet med rymligt vardagsrum och stora fönsterpartier som bjuder in ljuset och skapar en trivsam atmosfär. Modernt kök med induktions spis, diskmaskin och mikro samt praktiska arbetsytor gör matlagningen till ett nöje. Sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng och har en inbyggd garderob för god förvaring. Badrummet är utrustat med kombinerad tvätt/tork och duschväggar för att göra vardagen enkel och smidig.

Lägenheten präglas av vackra parkettgolv i ek och väggar målade i en behaglig kombination av vitt och grönt som ger en harmonisk känsla. Belägen i det moderna huset, finner du även bekvämligheter som hiss och källarförråd som gör livet ännu enklare.

Lägenheten är belägen på Ljusbärargatan i Uppsala, en attraktiv adress för både studenter och pendlare som värdesätter närhet till universitetet, snabba kommunikationer och ett rikt utbud av service och nöjen. Välkommen till Ljusbärargatan 3, en bostad som förenar stil, funktion och bekvämlighet i en perfekt helhet för din nya start i livet!

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ljusbärargatan 3, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad