Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Ljusbärargatan 3

Slutpris: 2 195 000 kr

Ljusbärargatan 3

VÄLPLANERAD LÄGENHET MED FÖNSTER MOT INNERGÅRD & BALKONG MED KVÄLLSSOL!

På översta våningen av ett nybyggt hus från 2021 ligger denna stilfulla lägenhet med rymligt vardagsrum och stora fönsterpartier som bjuder in ljuset och skapar en trivsam atmosfär. Modernt kök med induktions spis, diskmaskin och mikro samt praktiska arbetsytor gör matlagningen till ett nöje. Sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng och har en inbyggd garderob för god förvaring. Badrummet är utrustat med kombinerad tvätt/tork och duschväggar för att göra vardagen enkel och smidig.

Lägenheten präglas av vackra parkettgolv i ek och väggar målade i en behaglig kombination av vitt och grönt som ger en harmonisk känsla. Belägen i det moderna huset, finner du även bekvämligheter som hiss och källarförråd som gör livet ännu enklare.

Lägenheten är belägen på Ljusbärargatan i Uppsala, en attraktiv adress för både studenter och pendlare som värdesätter närhet till universitetet, snabba kommunikationer och ett rikt utbud av service och nöjen. Välkommen till Ljusbärargatan 3, en bostad som förenar stil, funktion och bekvämlighet i en perfekt helhet för din nya start i livet!

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ljusbärargatan 3, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad