Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Ljusbärargatan 13

3 395 000 kr
area icon Yta
  • 78 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 611 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Ljusbärargatan 13

VÄLPLANERAD TREA MED STOR BALKONG MED EFTERMIDDAGSSOL. MODERN OCH ÖPPEN PLANLÖSNING.

Välkommen till denna välplanerade trea belägen i Brf Tornträdgården, en förening med lummig innergård i Kapellgärdet. Bekvämt boende med gångavstånd till City och Resecentrum, nära till service i form av butiker, träningsanläggningar mm samt smidigt med hiss från garage i källaren där även cykelrum och källarförråd finns.

Lägenheten erbjuder en modern och genomgående trevlig planlösning. Planlösningen har gått om sällskaps ytor, förvaring och genomgående ljusa färgval. Här välkomnas man av en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare finns två sovrum med intilliggande förvaring. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens stora balkong med eftermiddagssol och plats för balkongmöbler.

Missa inte denna möjlighet till köp av en fin trea i trevliga Kapellgärdet, anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ljusbärargatan 13, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad