Såld

Östermalmstorg/Stureplan, Stockholm

Linnégatan 17A, 2 tr

Slutpris: 3 210 000 kr

Linnégatan 17A, 2 tr

Stilren funkis-etta med toppläge nära Östermalmstorg/Stureplan med garage i huset

Stilren funkis-etta med toppläge nära Östermalmstorg/Stureplan

- Ytoptimerad funkis-etta
- Rofyllt läge mot innergård
- Toppläge i hjärtat av Östermalm
- Endast några minuter till Östermalms torg
- Stilrent modernt kök med mindre köksö
- Helkaklat badrum
- Garage i huset
- Äkta förening. äger marken

Fin och ljus etta med toppläge nära Östermalmstorg/ Stureplan. Bostaden har ett stilrent och modernt kök avskilt från sovavdelningen. Gott om plats för soffa med tillhörande möblemang samt matbord. Rofyllt läge mot gård och bra ljusinsläpp från generöst fönsterparti. Bra förvaring i platsbyggda garderober. Helkaklat badrum med dusch.

Brf Guldfisken 7 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 47 medlemslägenheter och två lokaler med adress Linnégatan 17 A-C . Väl omhändertagen fastighet med de stora renoveringarna bakom sig. Till fastigheten hör tre parkeringsplatser i husets garage med kölista för intressenter. Föreningen har gemensam tvättstuga samt garage/källarutrymme med plats för cyklar och barnvagnar.

Sammantaget är detta ett mycket bra boende för såväl singeln som paret, med ett absolut toppläge på Östermalm. All tänkbar service finns utanför porten men även närhet till grönområden som Humlegården och Djurgården. På bara några minuter nås Östermalmstorg, Stureplan samt Strandvägen och skärgårdsbåtarna. Utmärkta kommunikationer erbjuds med tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.

För mer info om bostaden, kontakta ansvarig mäklare Therese Nilsdotter, 0706-703221,
mail: [email protected]

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad