Såld

Fålhagen, Uppsala

Linneavägen 101

Slutpris: 1 215 000 kr

Linneavägen 101

Välhållen kolonistuga med kanonläge i eftertraktade kolonilottsföreningen Flora-Linnea!

Varmt välkomna till ett av de absolut bästa lägena i den populära kolonilottsföreningen Flora Linnea i Fålhagen! Välskött stuga som byggdes 1997/98 om 17 kvm med tillhörande sovloft om ca 8,5 kvm. Stugan har ett härligt ljusinsläpp genom fönster i flertalet väderstreck. Här finns vardagsrumsdel med plats för såväl sittgrupp som övrigt möblemang. I anslutning till det lilla köket finns även plats för matbord. Mycket smart planerad med generöst sovloft om ca 8,5 kvm som nås via uppfällbar stegtrapp.

Trädgården är oerhört välskött och här finns prydnadsväxter i välordnade rabatter som nås via grusgångar. Flertalet äppelträd och ett väl tilltaget trädgårdsland får också plats. På tomten finns även en gedigen redskapsbod samt flera platser som lämpar sig väl för utemöbler! Kolonilottens placering i området, invid en allmän gräsyta, ger ett ogenerat läge och utrymme för lek och spel!

För mer info om föreningen besök gärna: https://floralinneauppsala.se/start/om-oss/

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close