Såld

Löten, Uppsala

Lings väg 83

Slutpris: 3 100 000 kr

Lings väg 83

Unik etagelägenhet!

Unikt tillfälle att förvärva en välplanerad etagelägenhet i lugnt och trivsamt område. Fint läge högst upp i huset i fastighet med hiss från markplan.

De 114 kvm är fördelat på två plan och ger er; välkomnande hall med förvaring, vardagsrum med utgång till stor balkong, öppet rum mot vardagsrum och ett sovrum, fullt utrustat och renoverat kök samt helkaklat badrum med badkar. På övreplan finner ni ytterligare tre sovrum med förvaring i klädkammare och duschrum. Utgång till terrass i västerläge. Till lägenheten hör två förråd.

Mycket barnvänlig gård med lekplatser och kuperad mark. Nära till affär och service vid Heidenstams torg, bra buss- och cykelförbindelser till city. Fina promenadvägar till motionsspår i Röbo.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad