Såld

Almunge, Uppsala

Lillsjövägen 12C

Slutpris: 1 895 000 kr

Lillsjövägen 12C

Bostadsrättsradhus med uteplats mot grönska!

ERBJUDANDE - Avgiftsfritt 2023!* Äntligen ges nu tillfälle att förvärva ett bostadsrättsradhus om 3 rum och kök i Almunge. Lägenheten har rymliga och väldisponerade ytor, ljust och trevligt intryck och en tillhörande uteplats med fri utsikt över grönska.
Bostaden präglas av stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp. Sitt läge precis intill stora böljande ängar och bidrar till en lugn och stillsam miljö.
Planlösningen fördelar sig på ett stort vardagsrum med utgång till altanen i sydvästläge, ett praktiskt vinkelkök med matplats för 4-6 personer, två gedigna sovrum varav det ena med gott om förvaringsutrymme. Till detta får du även ett badrum med dusch och tillhörande tvättrum med tvättpelare. Hallen är luftig och sammanknyter lägenhetens alla rum och har även förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Intill entrén finns även där möjlighet till en uteplats med morgonsol. Utöver all förvaringen i huset har du även ett mycket stort förråd i separat byggnad intill entrén. Juridisk person accepteras!

Lägenheten är belägen i centrala Almunge med natursköna omgivningar. En levande bygd med mataffärer, bensinmack och restaurang. Här finns även förskola, skola (förskoleklass till åk 9) samt idrottshall med gott om aktiviteter för barnen. I området finns även flera golfbanor och fina badsjöar. Från Almunge station kan du på sommarhalvåret ta Museijärnvägen Lennakatten till Uppsala. Närbelägna Långsjön med badplatsen Klappis erbjuder rekreation såväl vinter som sommar samt fiske.
Från orten erbjuds goda kommunikationer med busslinje 809 (går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och linje 806 (går varje timme till Arlanda). Bra pendlarläge med endast 25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 70 km till Stockholm.
Almunge är utpekad i kommunens översiktsplan som en prioriterad tätort med en plan på ca 400 nya bostäder till år 2050.

Varmt välkommen på visning!

* Först till kvarn-erbjudande till dig som köper en lägenhet i Brf Almunge Radhus.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
Christoffer Stalén Bardaxis
Assisterande mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lillsjövägen 12C, Såld i Almunge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad