Såld

Djursholms Ekeby, Djursholm, Danderyd

Lillkalmarvägen 3

Slutpris: 1 940 000 kr

Lillkalmarvägen 3

Perfekt 1:a med närhet till både universitetet och de natursköna omgivningarna i Djursholms Ekeby

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1:a, belägen högst upp i huset och med samtliga fönster mot grönskande gård. Här saluförs en väldisponerad lägenhet med gott om plats för såväl socialt umgänge som rofylld vila. Lägenheten erbjuder en rymlig och välkomnande hall, ett funktionellt badrum med badkar, luftigt allrum med stora fönsterpartier samt praktisk köksdel. Allrummet har plats för både soffmöbler, säng och andra förvaringsmöbler. Köksdelen är välutrustad och här finns även plats för en mindre matgrupp. Gott om förvaring återfinns i en rymlig klädkammare samt i en inbyggd garderob i hallen. För extern förvaring finns ett källarförråd om ca 6 kvm.

En av många fördelar med att bo på Lillkalmarvägen är att här finns naturen inpå knuten samtidigt som du, på bara några minuter, når transportmedel som snabbt tar dig till Universitet eller in till Stockholms city. Roslagsbanan och Ekeby station och även Altorps station ligger på bekvämt promenadavstånd. Busshållplats finns på någon minuts gångavstånd. För barnfamiljer finns både daghem och skolor invid området.

Brf Lillkalmar är en äkta förening som äger marken och är naturskönt belägen i hjärtat av Djursholm i Danderyds kommun. Bostadshusen är byggda runt en vacker park med lekplats, uteplatser och gräsmattor. Vid sidan av fastigheten ligger Altorpsskogen, med ett uppskattat el-upplyst motionsspår. Badsjö och golfbana finns också i närheten.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lillkalmarvägen 3, Såld i Djursholms Ekeby, Djursholm, Danderyd
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad