Såld

Lillåudden, Västerås

Lillåuddsallén 1

Slutpris: 4 295 000 kr

Lillåuddsallén 1

Första parkett vid Mälaren!

Välkommen till ditt drömhem på Lillåudden i Västerås! Med en oslagbar utsikt över Mälaren och staden, fint kök, generösa sällskapsytor och en rad bekvämligheter, erbjuder denna bostad det bästa av både komfort och elegans.

Köket och vardagsrummet med öppen planlösning är utrustat med en stor köksö, högkvalitativa apparater och generösa ytor för möblemang. Här kan du utforska din kulinariska kreativitet medan du njuter av Mälarutsikten. Bostaden har två moderna badrum varav ett med bubbelbadkar. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om utrymme för familj och gäster. Njut av solen och de imponerande vyerna medan du kopplar av på den generösa inglasade balkongen över Mälaren. Bostaden erbjuder även ytterligare en inglasad balkong mot innergården.

Denna bostad på Lillåudden erbjuder en livsstil som är svårslagen. Med Mälaren som din granne, samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll, kommer du att trivas här.

Välkommen att boka in er på visning och ta det första steget mot att äga en bostad med en otrolig utsikt över Mälaren och staden!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lillåuddsallén 1, Såld i Lillåudden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad