Till salu

Fålhagen, Uppsala

Liljegatan 4A

Nästa visning
calendar icon söndag 21 april 13:00 - 13:30
1 590 000 kr
area icon Yta
  • 28 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 341 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1942
Liljegatan 4A

Välplanerad etta med solig balkong, badrum med badkar och rum med rymlig sovalkov!

Välkomna till denna mycket fina och välplanerade lägenhet om ett rum och kök med balkong i attraktiva Fålhagen, med direkt närhet till Resecentrum och stadskärnan. Lägenheten är belägen på första våningen en halvtrappa upp med ett insynsskyddat läge. Planlösningen fördelar sig på ett trevligt arbetskök, ett ljust och luftigt vardagsrum med rymlig alkov med plats för säng samt solig balkong belägen in mot föreningens fina gård. Hall med bra förvaring samt ett stamrenoverat badrum med badkar.

HSB Åttan är en välskött förening och de stora renoveringarna är gjorda. För föreningens medlemmar finns bland annat mindre gym, pingisbord, bastu, samlingslokal, övernattningsrum, hobbyrum och tvättstuga till förfogande. Innergården är en oas mitt i stan med trädgårdsmöbler och utegrill.

På Liljegatan 4 bor du i ett centralt läge med direkt närhet till Resecentrum vilket ger perfekta pendlarmöjligheter både via buss, tåg och bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Endast ett stenkast till Coop-butik med generösa öppettider och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Varmt välkomna på visning! Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet. Flexibelt tillträde.

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 21 april, 13:00 - 13:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Liljegatan 4A, Till salu i Fålhagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad