Till salu

Gryta, Västerås

Liljanstorpsvägen 38

4 475 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 138 m2 boarea
  • 1 078 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1986
Liljanstorpsvägen 38

Trivsam villa på underbar hörntomt i skyddat läge! Ansluten till fjärrvärme!

Nu erbjuder vi ett mycket trevligt boende på kanonläge! Med sin hörntomt längts ner i en återvändsgränd har ni ett lugnt och tilltalande läge för hela familjen. Här bor ni med vacker natur intill.
Huset har en trevlig planlösning fördelat över 1 ½ plan. Bottenplan; Hall med praktiskt klädskåp. Köket är rymligt och har en stor härlig köksö som en naturlig plats att samlas kring med vännerna på besök. Det finns ett trevligt vardagsrum med bra plats för möblering. Härifrån kommer du även ut till det stora inglasade uterummet. Här njuter du med fin vy över den grönskande trädgården. Det finns även ett rejält allrum liksom en praktisk matsal alternativt sovrum. På bottenplan finns även en praktisk tvättstuga med vidare utgång till förråd och garage. Ovanvåningen erbjuder två bra sovrum med mycket bra förvaringsutrymmen såsom två klädkammare och klädskåp. Behövs extra förvaring finns det praktisk kattvind också. Det finns även ett toalettutrymme.

Huset erbjuder ett mycket bra boende för hela familjen. Ett tillfälle för dig som önskar ett trivsamt boende och ett mycket attraktivt läge.

Välkommen på visning.

Intresseanmälan

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad