Såld

Hammarby, Västerås

Liegatan 37

Slutpris: 2 310 000 kr

Liegatan 37

Enplanshus med hörntomt!

Varmt välkommen till Liegatan 37 och denna enplans-kedjehus med insynsskyddad tomt och parkering utanför huset! Hörntomt som är friköpt.

Huset fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring, ett kök som är öppet mot vardagsrummet, fyra tilltalande sovrum, ett fräscht badrum som är helkaklat och med badkar samt utgång till en fantastisk och trallad altan i soligt läge. Vidbyggt och uppvärmt garage samt parkering precis utanför huset.

Stabil samfällighet som sköter området samt ansvarar för bland annat fjärrvärmen, vatten och skötseln av området. Läs mer här: https://www.liegatan.nu/gemensamhetsanlaggningar/

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad