Såld

Nyby, Uppsala

Lidnersgatan 35

Slutpris: 1 730 000 kr

Lidnersgatan 35

Välplanerad 3:a med möjlighet att använda som 4:a! El ingår. Lugnt och barnvänligt område!

Välplanerad 3:a med möjlighet att använda som en 4:a. Utmärkt planlösningen fördelad på kök med matplats, ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, två bra sovrum, helkaklat badrum, möblerbar hall med klädkammare och härlig balkong. Vardagsrummets storlek och att det har fönster i två väderstreck gör att det går att dela av och skapa ett extra sovrum eller arbetsrum, perfekt för dig som behöver ett flexibelt boende eller ett extra rum.

Bra förening med föreningslokal och fina utomhusmiljöer. I föreningen finns bl.a. en föreningslokal, tvättstugor och cykelförråd. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv (grundutbud), tvättstuga och el.

Trevligt område med barnvänliga innergårdar, lekplatser och närhet till skola och förskola. Bekvämt cykel- och gångväg till Willys, City Gross och övriga affärer och service vid Gränbystaden. Täta bussförbindelser och bra pendlarläge då man enkelt når flera stora trafikleder som t.ex. E4:an och 288:an. Mysiga promenadstråk vid Gamla Uppsala högar och Linnéstigen alldeles i närheten.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lidnersgatan 35, Såld i Nyby, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad