Såld

Nyby, Uppsala

Lidnersgatan 17

Slutpris: 1 600 000 kr

Lidnersgatan 17

Välplanerad tvåa i fint skick. Balkong med eftermiddag- och kvällssol. Hushållsel ingår i avgiften!

Välkomna till en smakfullt renoverad tvåa beläget i ett hemtrevligt område. Detta hem har en perfekt disponering med stora och luftiga rum och en solig balkong med eftermiddag- och kvällssol. Lägenheten har genomgående fräscha och ljusa ytskikt med tilltalande materialval. Planlösningen fördelar sig på ett stort sovrum med klädkammare, rejält vardagsrum med utgång till balkongen som vetter ut mot innergården. Köket har gott om arbetsytor och förvaring samt en egen del intill med plats för matgrupp för upp till sex personer.

Föreningen är mycket välskött med god ekonomi där bland annat elen ingår i månadsavgiften. Föreningens innergård är mycket trevlig, här har ni tillgång till bland annat trädgårdsmöbler och utegrill. I dagsläget finns det även lediga parkeringsplatser om det önskas hyra.

I Nyby bor ni med närhet till naturen och Gamla Uppsalas historiska områden. Uppsalas stadskärna finns inom ett bekvämt avstånd som ni når med en cykeltur på ca 15 minuter eller genom bra bussförbindelser. Påfarten till E4 finns också mycket nära för dig som bilpendlar.

Känn er som hemma!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad