Såld

Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Lidnersgatan 12B, 5 tr

Slutpris: 3 200 000 kr

Lidnersgatan 12B, 5 tr

Väldisponerad modern tvåa högt upp i huset med fri utsikt!

Väldisponerad modern tvåa högt upp i huset med fri utsikt!

- Högt och fritt läge
- Äkta förening, äger marken, låg belåning
- Köksö/ bardisk
- Öppen planlösning
- Bra sovrum med god förvaring
- Övernattningsrum/ festlokal i föreningen
- Bra kollektivtrafik med T-banans gröna linje samt flertal innerstadsbussar

Presenterar stolt en väldisponerad tvåa på ett högt och fritt läge med både milsvid utsikt och sjöglimt. Lägenheten är i mycket gott skick och här har nuvarande ägare framgångsrikt förvandlat den ursprungliga planlösningen till en modern öppen planlösning med gott om plats för umgänge och social samvaro och samtidigt lyft hela lägenheten med stilrena materialval och sober färgsättning. Stora eleganta fönsterpartier tillsammans med den optimala planlösningen skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Bostaden bjuder på ett välplanerat kök med full maskinell utrustning och tack vare köksön kan du enkelt laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Det luftiga vardagsrummet är lättmöblerat och här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang med mera. Sovrummet är rofyllt med plats för dubbelsäng och bra förvaring i fristående garderober. Bostaden har även ett rymligt helkaklat badrum utrustat med dusch, wc och handfat. Sammantaget är detta en mycket stilren, snygg och trivsam bostad med samtliga kvadratmetrar på rätt plats och som passar utmärkt för såväl singeln som paret.

HSB Brf Karolinerna är en stabil, äkta bostadsrättsförening med god ekonomi, som äger marken. Fastigheten har ett vackert och tidsenligt trapphus och hiss. För medlemmarna finns en gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och övernattningsrum/ festlokal. Dessutom finns en grönskande gårdsplan med lusthus och grillplats.

Välkommen till idylliska Kristineberg där du bor med närhet till såväl vattnet som all tänkbar service runt knuten. Området är mycket uppskattat för sina härliga badklippor, parker och promenadstråk. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor. Hornsbergs strand samt Fredhälls trevliga badklippor är bara några minuter bort. Härliga promenad- och joggingstråk sträcker sig längst med vattnet och tar dig runt hela Kungsholmen. På Lindhagensgatan ligger Lindhagens galleria där man bland annat finner ICA Maxi, apotek och systembolag och det finns även ett flertal gym i närheten. Bra kommunikationer med T-bana Kristineberg (grön linje) samt ett flertal bussar tar dig bl a till Fridhemsplan på ett par minuter. Cyklar till T-centralen gör du på ca 10 min och till härliga Rålambshovsparken på mindre än 5 min. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lidnersgatan 12B, 5 tr, Såld i Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad